DE ART GALLERY VOOR ELEGANTIE EN VERBEELDING IN HUIS EN BEDRIJF

Als u van plan bent een kunstwerk aan te schaffen voor uw huis of bedrijf, helpen wij u daar graag mee. Naast vrij werk maakt beeldend kunstenaar Kay Sleking tevens kunstwerken in opdracht.
Wij werken tevens samen met interieurstylisten en -ontwikkelaars, waaronder Kalter & Kalter, waarvoor wij speciaal in opdracht gemaakte stukken creëren die rechtstreeks aansluiten op een ruimte.

UW WENSEN ZIJN ONZE INSPIRATIE

U hoeft geen kunstkenner te zijn om kunst aan te schaffen. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we uw voorkeuren en mogelijkheden. Art in Residence heeft inmiddels vele internationale kunstliefhebbers en verzamelaars geholpen met de aanschaf van een geliefd kunstwerk.

Een greep uit de landen: van Nederland, USA, Italië, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Frankrijk tot de Verenigde Arabische Emiraten.

Van luxueuze eigendommen tot de gezelligste gezinswoningen, ons portfolio zorgt voor de perfecte finishing touch.

ART UP YOUR LIFE

Kom naar de studio en laat u inspireren!

Nieuwste schilderijen

[dt_products_masonry mode=”grid” layout=”btn_on_img_hover” dis_posts_total=”4″ custom_title_color=”#ffffff” product_rating=”n” product_descr=”y” custom_content_color=”#4f4f4f” ids=””]

Fine Art Print

Vindt u een schilderij prachtig, maar overschrijdt het uw beoogde budget dan kunt u een Fine Art Print bestellen in de gewenste afmeting.
Neem contact op voor de prijzen. 

Heeft u vragen?

Voel u vrij om een bericht via email te sturen.

Bekijk en deel deze brochure van ART IN RESIDENCE.

*Als u deze brochure deelt en er wordt een schilderij verkocht, ontvangt u een Art in Residence verrassing.