Als beeldend kunstenaar en multi-instrumentalist schept Kay een dynamische wereld van ruimte en verstilling.

Jan van Eijken

“Ik ben gecharmeerd door de veelzijdigheid van Kay. Kleurig musiceren en muzikaal schilderen. Veel talent en vlijt in één persoon. Blessings!

Godelieve Vangemen

Kay schilderde voor ons ‘Stork Etude Nr.1’.
Het is een prachtig uniek exemplaar geworden. Minimalistisch, grafisch, mooie technieken. Simpel, maar een echte blikvanger! De afwerklaag is een prachtige finishing touch.
Het werk kenmerkt zich door rust, vertraging en eigenheid, zoals we deze kennen als eigenschappen van de ‘Stork Etude Nr.1’.

Kay vertelde ons over zijn passie voor het schilderen van vogels. Het gesprek ging al snel over de ooievaars die zich elke jaar nestelen vlak tegenover ons huis. Het zijn vertrouwde huisdieren geworden. Elk jaar weer zijn we gefascineerd door de rust die de vogels uitstralen, de trage beweging van de enorme vleugels, het paringsritueel en de jonge vogels die elk voorjaar geboren worden. Kay opperde een schilderwerk op maat voor ons te maken met de ooievaar als hoofdrolspeler.

Susan en Derrick Merkus

Wow, ze zien eruit alsof ze het canvas onmiddellijk kunnen verlaten, maar blijven om redenen van vriendelijkheid tegenover de toeschouwer.

Ulla Beeker

Dynamische stilte. Zoals de meeuwen in de lucht “hangen”; oneindig stil en toch bewegend.

Hian H. Oey