ABSTRACTE KUNST

Vorm hoeft niet altijd herkenbaar te zijn om er een imaginair beeld bij te krijgen. Soms kun je geraakt worden door een bepaalde kleurzetting in combinatie met vrije vormen. Daar kan je dan rustig, geïnspireerd of heel enthousiast van worden.
Dat is heel persoonlijk, net als geuren of de voorkeur voor bepaalde muziek bij een stemming die je hebt.

Kay Sleking maakt abstracte schilderijen die gebaseerd zijn op de interieur styling van Kalter & Kalter, de Kalter & Kalter Series. Daarnaast is het mogelijk een abstract schilderij te laten maken, gebaseerd op uw interieur en voorkeuren. Kay komt dan bij u langs om uw wensen te bespreken en een sfeerbeeld van uw inrichting te krijgen. Een afspraak per zoom is ook mogelijk. 

Over Kalter & Kalter

Kalter & Kalter zijn zowel interieur stylisten als verkoop stylisten. Als verkoopstylisten helpen zij de verkoper door middel van een neutrale en moderne inrichting  – in combinatie met een optimale indeling – zodat het huis de juiste sfeer uitademt.
De schilderijen in het interieur worden op maat gemaakt. Door deze gouden combinatie wordt de beoogde doelgroep aangesproken en kan het maximale rendement uit de woning worden gehaald.

Bekijk hieronder de uitzending ‘Doe maar duurzaam’ van RTL Z over Kalter & Kalter, waarin een drietal werken te zien uit de serie Funky Abstract.